![]() |
|
|
#1 |
|
مدیر تالار کاربران لینوکسی
سپاس ها: 2
سپاس شده 11 در 11 پست
![]() |
بعضی ها علاقه خاصی به محیط ترمینال دارن حتی برای چک کردن و فرستادن ایمیل ( کسایی هم که با سرور کار میکنند موضوشون فرق داره ;) )
برای این که بتونم از دستور mail برای کار با gmail استفاده کنم باید یک سری تنظیمات انجام داد : مرحله اول : اول باید بسته postfix را نصب کنید . اگر در ابونتو هستید و به اینترنت هم وصل هستید دستور زیر را بزنید : کد:
sudo apt-get install postfix کد:
sudo gedit /etc/postfix/main.cf کد:
relayhost = [smtp.gmail.com]:587 smtp_sasl_auth_enable = yes smtp_sasl_password_maps = hash:/etc/postfix/sasl_passwd smtp_sasl_security_options = noanonymous smtp_tls_CAfile = /etc/postfix/cacert.pem smtp_use_tls = yes کد:
relayhost = مرحله سوم : حالا باید یوزر و پس خود را در یک فایل جدید ذخیره کنید پس دستور زیر را بزنید تا یک فیل متنی باز شود : کد:
sudo gedit /etc/postfix/sasl_passwd کد:
[smtp.gmail.com]:587 user.name@gmail.com:password کد:
sudo chmod 400 /etc/postfix/sasl_passwd sudo postmap /etc/postfix/sasl_passwd مرحله ششم : باید یک مجوز ایجاد کنید پس دستور زیر را بزنید : کد:
cat /etc/ssl/certs/Thawte_Premium_Server_CA.pem | sudo tee -a /etc/postfix/cacert.pem کد:
sudo postfix stop
sudo postfix start
کد:
mail -s “Test” my.email@domain.com |
|
|
|
|
|
#2 |
|
مدیر تالار مهندسی شبکه
سپاس ها: 0
سپاس شده 0 در 0 پست
![]() |
با سلام
در اين قسمت من هر گونه مطلبي در مورد لينوكس ديدم . اما مطلبي كه در زمينه IT در شبكه هاي لينوكسي و غير لينوكسي گره اي باز كنه نديدم . من از دوستداران جامعه لينوكسي خواهش مي كنم كه در مورد سرورهاي لينوكسي كه بسيار زياد هستند مطالبي بنويسند. امرو من يك سرور پر كاربرد را به شما معرفي مي كنم و در صورت تمايل شما دوستان روش Config آن را هم مي نويسم. سرور Trixbox سروري است بر پايه لينوكس كه تنها كار آن VOIP مي باشد . يعني مانند سانترال در محيط شبكه عمل مي كند . اين سرور قادر است به هر كاربر شماره تلفني اختصاص دهد و از طريق شبكه بين كاربران ارتباط صوتي و تصويري را ارائه مي دهد. براي روشن شدن اين موضوع به مثال توجه كنيد . مديرعامل يك سازمان واقع در دزفول در فرودگاه شهر مشهد منتظر پرواز مورد نظر مي باشد . در زمان انتظار قصد دارد پي گير روند كار موسسه در دزفول شود . شايد شما بگوييد خوب تلفن مي زند به جانشين خود ( هزينه تلفن و بدي آنتن دهي موبايل ) . بنده راه ديگر و بدون هزينه و جالب را پيشنهاد مي كنم . مدير عامل با استفاده از لب تاب خود به اينترنت بيسيم فرودگاه وصل شده و با استفاده از نرم افزار هاي تلفني به شماره داخلي جانشين خود در دزفول تماس بر قرار مي كند . اين تماس چندين مزيت دارد . 1- ارتباط مداوم و بدون هزينه 2- ارتباط صوتي و تصويري 3- انتقال فايل هاي متني در حين صحبت كردن حال به نظر شما اين تماس بهتر است يا روش اول اين امكان را سرور هاي متعددي انجام مي دهند كه مناسبترين آنها Trixbox مي باشد در صورت دوست داشن سيستم عامل به همرا روش نصب و Config ارائه مي گردد. با تشكر . |
|
|
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
(View-All)
کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند 4 نفر و به نام های کاربری زیر میباشند.
|
|
| afrooz, kurdia, narcissus, sajjad |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|